6975750606 Νότια, Πέλλας iakovoscholidis@gmail.com
hero image
 
 
  ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ
Χωλίδης Ιάκωβος | Παραγωγή & Εμπορία Πατάτας Νότια Πέλλας
 
     
  Η πατάτα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και θρεπτικά λαχανικά στον κόσμο, προσφέροντας μια πληθώρα οφελών για την υγεία και τη διατροφή μας. Είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, καθώς περιέχει σημαντικές ποσότητες υδατανθράκων, που παρέχουν την απαραίτητη κίνηση και ενέργεια στον οργανισμό μας.

Στην επιχείρησή μας “Χωλίδης Ιάκωβος” η οποία βρίσκεται στην Νότια Πέλλας, διαθέτουμε τους πόρους, το ιδανικό ανθρώπινο δυναμικό καθώς και μεγάλη γνώση στην παραγωγή πατάτας άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Με αγάπη και μεράκι, εργαζόμαστε καθημερινά και με προσήλωση, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο για το τραπέζι σας.
 
     
 
 
 
  ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Παράγουμε, συσκευάζουμε και σας προσφέρουμε τις παρακάτω ποικιλίες πατάτας:
 
     
 
 
Agria
είναι ιδανική για μαγείρεμα
 
 
Jelly
πολύ νόστιμη στο τηγάνι με μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης
 
 
Sevim
κορυφαία ποικιλία για τηγανιτές πατάτες
 
 
Otolia
πολύ νόστιμη στο τηγάνι και με μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης
 Οι πατάτες μας διατίθενται σε σακιά των 25kg και 30kg

σε χονδρική πώληση και αποστέλλονται άμεσα στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΚΥΡΙΟΣ
ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

είναι να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο σε ποιότητα αλλά και γεύση!

Για αυτό και καλλιεργούμε τις πατάτες μας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πραγματοποιώντας διαρκώς ελέγχους ποιότητας. Έπειτα τις συσκευάζουμε με σχολαστικότητα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και την αποθηκεύουμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΕ ΓΕΥΣΗ
& ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 
     
     
  Οι πατάτες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή και μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά κάθε γεύμα. Τηγανιτή, βραστή ή ψητή όπως και να τις προτιμάτε σίγουρα μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε τόσο για την αξεπέραστη ποιότητα όσο και για την μοναδική τους γεύση.
 
     
     
  Εάν αναζητάτε πατάτες υψηλής ποιότητας για την επιχείρησή σας, εμπιστευθείτε μας. Η επιχείρησή μας είναι ο σίγουρος σας σύμμαχος για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πατάτες με αξιοπιστία και εγγύηση ποιότητας.  
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις πατάτες μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Οι πατάτες μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Πέλλα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 6975750606