6975750606 Νότια, Πέλλας iakovoscholidis@gmail.com
hero image
 
 
  Χωλίδης Ιάκωβος 
Παραγωγή & Εμπορία Πατάτας Νότια Πέλλας
 
     
  Η επιχείρησή μας “Χωλίδης Ιάκωβος” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Νότια, δραστηριοποιείται με αφοσίωση από το 2006 με την παραγωγή, την συσκευασία και την εμπορία άριστης ποιότητας πατάτας.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, με μακρά παράδοση στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων και κύριο στόχο την παραγωγή και προσφορά προϊόντων που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την μοναδική τους γεύση.

Διαθέτοντας σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η επιχείρησή μας, έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής πατάτας τόσο στην τοπική αγορά της Πέλλας όσο και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ &
ΦΡΟΝΤΙΔΑ

στα κτήματά μας στη Νότια Πέλλας, καθημερινά, καλλιεργούμε τις πατάτες μας με σεβασμό προς το περιβάλλον και ακολουθώντας τις κατάλληλες καλλιεργητικές μεθόδους που θα μας εξασφαλίσουν πατάτες άριστης ποιότητας.

Οι πατάτες μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής. Έπειτα, συλλέγονται με προσοχή και συσκευάζονται από το έμπειρο προσωπικό μας σε σακιά των 25kg και 30kg.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
και την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας, προσφέρει τις πατάτες της σε χονδρική πώληση και απευθύνεται σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, ψητοπωλεία κ.α. στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
     
  ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ
 
     
     
  Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες και η δέσμευσή μας για υψηλές προδιαγραφές καθιστούν την επιχείρησή μας τον επιλεγμένο προμηθευτή πατάτας σε όλες τις στιγμές.

Σύντομα, η επιχείρησή μας, θα ολοκληρώσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στις οποίες θα μπορεί να επεξεργαστεί τις πατάτες και να σας προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
 
     
     
  Η επιχείρησή μας, είναι περήφανη για την παράδοση, την ποιότητα και την αφοσίωσή της στην παραγωγή πατάτας που μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. 

Στόχος της επιχείρησή μας είναι αφενός να προσφέρει σε κάθε καταναλωτή άριστης ποιότητας πατάτες και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα την πιο άριστη ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
     
 
 

 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις πατάτες μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Οι πατάτες μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Πέλλα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6975750606